Αθήνα Καιρός

Οικονόμου: Ο Τσίπρας ψεύδεται για το Power Pass και το έβαλε στα πόδια στο νομοσχέδιο για την Παιδεία

3 λεπτά
Οικονόμου: Ο Τσίπρας ψεύδεται για το Power Pass και το έβαλε στα πόδια στο νομοσχέδιο για την Παιδεία

«Ο κ. Τσίπρας σήμερα συνέχισε να ψεύδεται για το Power Pass, χωρίς να μπορεί να βρει έστω και μία δήλωση του Πρωθυπουργού που να υπόσχεται 600 ευρώ σε όλους τους καταναλωτές. Επικαλέστηκε δολίως αποσπασματικά στοιχεία και απέκρυψε σκόπιμα την ουσία από την έκθεση της ΕΕ για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα».

Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στο περιθώριο των κατηγοριών του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πως η κυβέρνηση έταξε 600 ευρώ power pass, επιστροφή για τη ρήτρα της απάτης στους λογαριασμούς ρεύματος και τώρα οι πολίτες βλέπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους μεσοσταθμικά μόλις 17 ευρώ.

«Επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, την οποία αποδέχεται «α λα καρτ», αφήνοντας άθλια πολιτικά υπονοούμενα για μια υπόθεση βιασμών, χωρίς φυσικά να λέει ότι αν η ίδια υπόθεση δικαζόταν βάσει του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε η ΝΔ η καταδίκη θα ισοδυναμούσε με ισόβια.

Κατά κανόνα καλύπτει τη χυδαιότητα και τη δολοφονία χαρακτήρων που επιχειρούν τα στελέχη του εναντίον όσων αντιστέκονται στην εξαθλίωση της πολιτικής ζωής από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποστασιοποιούμενος μόνο όταν η κατάσταση φτάνει στο μη παρέκει.”, συνέχισε ο κος Οικονόμου αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο και σχολίασε πως το έβαλε στα πόδια, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για ένα κρίσιμο νομοσχέδιο για τα ελληνικά Πανεπιστήμια, προκειμένου να μην αναγκαστεί να υπερψηφίσει το μεγαλύτερο κομμάτι του νομοσχεδίου, με το οποίο δεν μπορεί να διαφωνήσει.

«Με αυτή τη σημερινή του παρουσία ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε πλήρως τη χθεσινή περιγραφή του Πρωθυπουργού για τη βασική πολιτική του στρατηγική: την εξαθλίωση και εξαχρείωση των πολιτικών μας ηθών» συνόψισε ο κύριος Οικονόμου.

Ειδήσεις σήμερα

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του και η νέα εισαγγελική παρέμβαση

Νέα υπόθεση βιασμού και revenge porn – Οι δύο καταγγελίες που οδήγησαν στη σύλληψη

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]