Η ΝΔ στο νέο σποτ αναφέρει πως «στην Παιδεία γίνονται τολμηρές αλλαγές για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας» και στη συνέχεια προσθέτει τις μεταρρυθμίσεις που προώθησε τελευταία το υπουργείο Παιδείας.
«Ενίσχυση Δημόσιου Πανεπιστημίου, Νέο Ψηφιακό Σχολείο, Εθνικό Σχέδιο κατά του σχολικού εκφοβισμού, ίδρυση Μη Κρατικών Πανεπιστημίων» είναι κάποιες από τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις που αναφέρονται στο σποτ, με τη ΝΔ να προσθέτει πως «χρειάζονται περισσότερα, γι αυτό συνεχίζουμε σε μία Ελλάδα που βαδίζει σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη».
Στην Παιδεία γίνονται τολμηρές αλλαγές. Όμως τα παιδιά μας αξίζουν περισσότερα. Γι’αυτό συνεχίζουμε. Γιατί θέλουμε να μεγαλώσουν σε μια Ελλάδα που βαδίζει σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη. pic.twitter.com/pkmHTEXY5Y
— ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) May 22, 2024
Ειδήσεις Σήμερα
- Τα γύρισε ο Κασσελάκης: 100% τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Η στήριξη και η ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας είναι κατεξοχήν προοδευτική επιλογή
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Η σταρ της Καρπάθου…
- ΔΟΥ Χαλκίδας: «Μου πρότειναν έξτρα εισόδημα και δέχθηκα» είπε η προϊσταμένη – Πως εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
- «Τα σπάει» το νέο TikTok του Μητσοτάκη: Φορά παπούτσια… ΝΔ – «Ζηλέψαμε του ΠΑΣΟΚ, θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει»
- Βουλή: Ολοκληρώθηκε στην αρμόδια επιτροπή η συζήτηση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ακρίβειας
- Το νέο σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές: Τα σύνορα της Ελλάδας έγιναν στην πράξη σύνορα της ΕΕ