Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Όλγα Γεροβασίλη

ΝΔ: Καταδίκη της επίθεσης στην οικία του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου

3 λεπτά
ΝΔ: Καταδίκη της επίθεσης στην οικία του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν και δεν μας εκφοβίζουν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο κ. Σιμόπουλος άκουσε μία ισχυρή έκρηξη και νόμισε ότι πρόκειται για κάποια δεξαμενή αερίου αλλά μετά τον ειδοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ότι είναι έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στράτος Σιμόπουλος: Δεν πτοούμαι

«Σήμερα στις 4 τα ξημερώματα είχα το “προνόμιο να γίνω στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, για δεύτερη μάλιστα φορά, στο σπίτι μου. Σήμερα με γκαζάκια. Την προηγούμενη φορά με μπογιές. Στο γραφείο μου όπως και στα γραφεία των συναδέλφων στη Θεσσαλονίκη έχουν έρθει αρκετές φορές. Σε σπίτι το έχουν κάνει μόνο σε μένα», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος.

«Πιστεύω ότι ενοχλούν οι απόψεις μου για μία αστυνομία με “λυμένα χέρια” και η δημόσια στήριξή μου στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την ασφάλεια στο χώρο των Πανεπιστημίων και για εκκένωση των καταλήψεων. Δεν πτοούμαι. Δεν πτοούμαστε! Στεναχωριέμαι πολύ για την αναστάτωση που προκαλώ στην οικογένεια, τους συγκατοίκους και στη γειτονιά μου», συμπλήρωσε ο κ. Σιμόπουλος.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]