«Ακόμη και στα πιο τέλεια εγκλήματα κάτι διαφεύγει. Η αλαζονεία έχασε το χρώμα της. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αμάρτημα από το ψέμα. εδώ μέσα ακούγονται μόνο ψέματα. Τώρα θα ακουστεί μόνο η αλήθεια.
«Πίσω από το ψέμα του κ. Τριαντόπουλου κρύβονται και τα ψέματα άλλων, του πρωθυπουργού, του κ. Σκέρτσου. Όχι απλά δεν διέψευσε το μειλ αλλά δεν έδωσε και επίσημη απάντηση. Γιατί αυτή η αλαλία; Γιατί θέλει να αφήσει ακάλυπτο τον υφυπουργό τους».
«Μετά το δημοσίευμα στην ΕΣΤΙΑ καταλάβαμε τι ήθελε να κρύψει. Πετάξατε 57 παιδιά στα μπάζα κάποιοι και κοιμόσασταν ήσυχοι. Η σημερνή πρόταση μομφής είναι το πρώτο βήμα για την έμμεση, θέλει να γλυτώσει ο ελληνικός λαός από εσάς. Όχι μόνο για τα Τέμπη.
«Ξημέρωνε άνοιξη όταν έγινε το αποτρόπαιο δυστύχημα. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά της Ελλάδος τα υποδέχτηκε η θεομάνα, η Παναγία μας. Προσωπικά ήμουν πάντα με παιδιά δεν πίστευα πως σε αυτό το βήμα θα ήμουν για να υπερασπιστώ δολοφονημένα παιδιά».
Απ΄ όλα μπορείς να ξεφύγεις αλλά από τη φωνή της συνείδησης δεν μπορείς. Το μοναδικό κόμμα, η Νίκη που είπε όχι στην προανακριτική».