Τετ α τετ λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στη Βουδαπέστη είχαν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
Θέμα της συζήτησης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, την οποία ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στη σύνοδο χαρακτήρισε «εμφατική». Επίσης, αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές και τις διεθνείς εξελίξεις.
- Τα 13 SOS για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο
- Γεραπετρίτης στη «Hurriyet» πριν την έλευση Φιντάν: Το όραμά μου είναι μια γειτονιά μακράς ειρήνης και ευημερίας – Τι είπε για ΑΟΖ, κυπριακό, θαλάσσια πάρκα και Μέση Ανατολή
- Βορίδης: Πιστεύουμε ότι η διοίκηση Τραμπ θα συνεχίσει τις στενές σχέσεις με την Ελλάδα
- Έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων: Ποιοι θα το πάρουν και πότε
- Μητσοτάκης από τη Σύνοδο Κορυφής: Η Ευρώπη να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στις λύσεις των παγκόσμιων προβλημάτων
- Μπόρελ: Νέα προειδοποίηση – «Η ΕΕ αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία ως υποκείμενο του διεθνούς δικαίου»





















