«Δεν φτάνει να “ευχόμαστε” να είναι τα τελευταία θύματα της ελληνικής αστυνομίας», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «πρέπει να νομοθετούμε για τις συνθήκες υπό τις οποίες επιτελούν το έργο τους, για την επαρκή στελέχωση σωμάτων και τμημάτων, και να συγκρουστούμε με τις οργανωμένες μορφές εγκλήματος, οπαδικής ή άλλης μορφής, που τυγχάνουν σκόπιμης ή μη ανοχής».
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει:
«Προχθές ο Χρήστος της ΔΙΑΣ, σήμερα ο Γιώργος από τα ΜΑΤ, μετά από μέρες μάχης. Δυο ακόμα ανθρώπινες ζωές στο καθήκον, στην εργασία τους, για ένα επάγγελμα που δεν αναγνωρίζεται καν ως «επικίνδυνο».
Δεν φτάνει να «ευχόμαστε» να είναι τα τελευταία θύματα της ελληνικής αστυνομίας. Πρέπει να νομοθετούμε για τις συνθήκες υπό τις οποίες επιτελούν το έργο τους, για την επαρκή στελέχωση σωμάτων και τμημάτων, και να συγκρουστούμε με τις οργανωμένες μορφές εγκλήματος, οπαδικής ή άλλης μορφής, που τυγχάνουν σκόπιμης ή μη ανοχής».
Ειδήσεις Σήμερα
- Μητσοτάκης για τον 31χρονο αστυνομικό: Ζήτημα τιμής για την Πολιτεία η τιμωρία των δολοφόνων και το ξερίζωμα της βίας
- Κασσελάκης για τον θάνατο του αστυνομικού: «Έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή»
- Πολεμική Αεροπορία: Αυτός είναι ο πιλότος του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που συνετρίβη στην Καλαμάτα – Η τελευταία πτήση που αποδείχθηκε μοιραία [βίντεο]
- Ρέντη – Οικονόμου για τον θάνατο του αστυνομικού: «Πάλεψε ηρωικά αλλά δεν άντεξε»
- Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ρέντη