Μετά την ξενάγηση του στους χώρους του Μουσείου ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε τα εξής:
«Έχουμε χρέος να στηρίξουμε ένα τουριστικό προϊόν ανταγωνιστικό προστιθέμενης αξίας. Τον ποιοτικό τουρισμό. Για αυτό τις τελευταίες τέσσερεις μέρες επισκέφθηκα το ερευνητικό κέντρο μαστίχας της Χίου με τα εξειδικευμένα του προϊόντα την μονή Τοπλού με το υψηλής ποιότητας λάδι και κρασί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνης με το πολύ γνωστό τυρί και σήμερα εδώ το μουσείο Μέλισσας με τα τυποποιημένα μεταποιημένα προϊόντα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Ότι έχουμε την ανάγκη ως χώρα να δημιουργήσουμε ένα τουριστικό προϊόν όπου οι ταξιδιώτες θα γεύονται τα προϊόντα της εγχώριας παραγωγής.
Είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε εξωστρέφεια ισχυρές εξαγωγές και χιλιάδες καλές θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας ώστε να μείνουν στον τόπο μας να δημιουργήσουν, να παράξουν πλούτο, να κάνουν οικογένειες και η Ελλάδα να είναι μία ανθεκτική κοινωνία, μια ανθεκτική οικονομία, μπροστά σε αυτές τις μεγάλες περιπέτειες που περνάει ο κόσμος.
Μόνο αν έχουμε μία ανταγωνιστική οικονομία και ισχυρή ανάπτυξη θα έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας, για αυτό εμείς προτρέπουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ποιοτικό τουρισμό υψηλής προστιθέμενής αξίας για όλα τα προϊόντα μας και τα μεταποιημένα και του πρωτογενή τομέα».
Ειδήσεις σήμερα
Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: «Δεν υπήρχε κάποιος δόλος στα οικονομικά»
Καβάλα: Θρίλερ με τη δολοφονία 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι
Αττική: Πόσο κοστίζει μια βουτιά στις οργανωμένες παραλίες – Δείτε τις τιμές
Πανικός σε πτήση από Παρίσι προς Αθήνα: Αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη