Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα 5 σταθμοί της Γραμμής 3 έως την Πέμπτη (29/10) – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Πάγκαλος: Ο Μαδούρο είναι εδώ – Η σύνταξή μου μειώθηκε κατά 75%

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Πάγκαλος: Ο Μαδούρο είναι εδώ – Η σύνταξή μου μειώθηκε κατά 75%

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος προβλέποντας ότι θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2016 και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κάτω από 15%. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήμα Fm αναφέρθηκε επίσης και στη σύνταξη του δικηγόρου που λαμβάνει και, η οποία μειώθηκε κατά 75%, αλλά και στα δακρυγόνα που δέχτηκαν οι συνταξιούχοι.

Για την περικοπή στη σύνταξή του

«Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος. Η σύνταξη αυτή, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: του δικηγόρου) ήταν 1.600 ευρώ. Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600. Σας θυμίζω ότι αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα. Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485. Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ). Και από 1.600, αποκλειστικά δικά μου χρήματα, έφτασα στα 482 (ευρώ), δηλαδή το 1/4. Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ!

Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί η βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός».

Για τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους

«Για τη χθεσινή υπόθεση, γιατί δεν βγήκε ο Φλαμπουράρης, όταν φτάσανε αυτοί οι διαδηλωτές, να τους πει ότι “λείπει στη Βουλή ο πρωθυπουργός, ελάτε 20 ή 30 από εσάς να πιούμε καφέ, να μου κάνετε εμένα μία συζήτηση και να περιμένουμε τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα έρθει σε μία ώρα”; Ώστε να τον δουν τον πρωθυπουργό, γιατί άξιζε τον κόπο να τον δουν, είχαν το δικαίωμα. Και το δεύτερο είναι, αφού είχαν στοχοποιήσει τα εξοργιστικά, πράγματι, λεωφορεία της Αστυνομίας που αποκλείουν, γιατί δεν αποσύρανε τα λεωφορεία, να έχουν κάποιο κάγκελο;»

Για το ενδεχόμενο εκλογών

«Οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο χρόνο, μέσα στο 2016. Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κάτω από 15%. Εγώ το προβλέπω, εν πάση περιπτώσει».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]