Αθήνα Καιρός

Καραμανλής: Η ΝΔ τα έβαλε με τους εργολάβους των ΜΜΕ, ο Τσίπρας φτιάχνει νέους

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Καραμανλής: Η ΝΔ τα έβαλε με τους εργολάβους των ΜΜΕ, ο Τσίπρας φτιάχνει νέους

Ο βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής τοποθετήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 9,89 για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. «Ο Καραμανλής και η ΝΔ τα έβαλαν με τους εργολάβους των media. Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας φτιάχνει νέους εργολάβους στο χώρο» είπε ο Κώστας Καραμανλής.

«Του κ.Τσίπρα του αρέσει να κολακεύει τον εαυτό του συγκρίνοντάς τον με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή… Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία το 2006 τα έβαλαν με τους εργολάβους των media. Σήμερα, ο Τσίπρας φτιάχνει νέους εργολάβους των media. Είναι σαφές λοιπόν πως ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες δεν καταργεί τη διαπλοκή, αλλά αντιθέτως τη θεσμοθετεί. Ας είμαστε λοιπόν ρεαλιστές. Η διαδικασία αδειοδότησης που ακολουθήθηκε είναι συνταγματικά διάτρητη», είπε ο βουλευτής Σερρών.

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα κανάλια δεν πρέπει να είναι μόνο τέσσερα. Όμως, δεν αποτελεί αρμοδιότητα ούτε δική μου, ούτε του κ.Παππά, ούτε του κ. Σπίρτζη, ούτε κανενός άλλου πολιτικού να αποφασίσουμε για τον αν οι άδειες θα πρέπει να είναι τέσσερις ή δεκατέσσερις ή 24. Γι’ αυτό υπάρχει το ΕΣΡ, μια ανεξάρτητη αρχή, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να παρακάμψει. Οι Ανεξάρτητες Αρχές αποτελούν τα θεσμικά αντίβαρα ως προς την εκτελεστική εξουσία. Εμείς ως ΝΔ έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζει διαρκώς τις ανεξάρτητες αρχές», τόνισε.

Τέλος, αναφερόμενο στο θέμα της Τράπεζας Αττικής, ο κ. Καραμανλής ανέφερε: «Είναι μια αμαρτωλή ιστορία. Εδώ βλέπουμε το απόλυτο Βατερλώ της κυβέρνησης. Αδειοδότηση καναλιών και Τράπεζα Αττικής είναι δύο θέματα που βλέπουμε να ενώνονται».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]