Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας για ύποπτο αντικείμενο – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές – Να γίνουν το συντομότερο δυνατόν

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές – Να γίνουν το συντομότερο δυνατόν

Την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές διεμήνυσε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές. Όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερα για τον τόπο» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στη διαδικασία που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή περισσότερων από 155.000 μελών του κόμματος που πλήρωσαν τη σύνδρομή τους, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια «γιορτή δημοκρατίας» δηλώνοντας «περήφανος για τους 155.000 που συμμετέχουν».

«Δεν υπάρχουν πολλά κόμματα που να έχουν πάνω από 155.000 μέλη που πληρώνουν τη συνδρομή τους» παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και τα παράθυρα σε κάθε νέα αντίληψη. Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται μια μεγάλη κοίτη για όλους τους πολίτες που όχι μόνο θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση αλλά προσδοκούν μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία.

«Αξίζουμε καλύτερα και το αποδεικνύουμε έμπρακτα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

https://youtu.be/uuUaZ0_yDAM

Ψηφίζουν για νομαρχιακές και τοπικές

Περίπου 155.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας, προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.

Οι τοπικές κάλπες που στήνονται αύριο σε 339 σημεία της χώρας, εξάλλου, αποτελούν μια «πρόβα» για τη Ν.Δ. που δεν κρύβει ότι βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα.

Στην Πειραιώς δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τα περισσότερα από 155.000 μέλη που εγγράφηκαν για τη διαδικασία, εκ των οποίων περίπου οι 28.000 είναι νέα μέλη, εγγραφές που μεταφράζονται και σε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ που θα εισρεύσουν στα ταμεία του κόμματος, στηρίζοντας εμπράκτως, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. (σε άρθρο του στον «Φιλελεύθερο»), «τη στρατηγική επιλογή της Ν.Δ. να ενισχύεται οικονομικά με πλήρη διαφάνεια από τους πολίτες», ενώ την ίδια ώρα χαιρέτισε το ενδιαφέρον ως απόδειξη ότι η Ν.Δ. «ξαναγίνεται περισσότερο παρά ποτέ τα τελευταία χρόνια ένα μαζικό λαϊκό κόμμα». Η συγκυρία, λένε στην Πειραιώς, λέει ακόμα περισσότερα για την επιτυχία του εγχειρήματος που αρχικά αμφισβητήθηκε. Όπως το έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, «το ριζοσπαστικό αυτό εγχείρημα δεν πραγματοποιείται σε ουδέτερο χρόνο που θα επέτρεπε σε έναν πολιτικό μηχανισμό να ασχοληθεί απερίσπαστος με την εσωτερική του λειτουργία».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]