Αθήνα Καιρός

Σταθάκης: Πλήρως προστατευμένη από πλειστηριασμούς η πρώτη κατοικία

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σταθάκης: Πλήρως προστατευμένη από πλειστηριασμούς η πρώτη κατοικία

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης για ακόμη μια φορά επανέλαβε ότι η πρώτη κατοικία είναι προστατευμένη. «H πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη από πλειστηριασμούς», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ως συγγραφέας του νόμου σας λέω ότι η αν ενταχθεί κάποιος στο νόμο η πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη», ανέφερε και τόνισε ότι «ο νόμος είναι σαφέστατος».

Αναφερόμενος στις ανατροπές στους λογαριασμούς ρεύματος, είπε ότι ένα τετραμελές νοικοκυριό θα έχει ένα όφελος 30-50 ευρώ τετραμηνιαία.

Όπως είπε από 1η Φεβρουαρίου θα γίνει η αλλαγή στους λογαριασμούς ρεύματος.

https://www.youtube.com/watch?v=reb5uihf2go

Ο υπουργός αναφερόμενος στις διασυνδέσεις τον νησιών είπε ότι το 2018 θα έχουν διασυνδεθεί οι μισές Κυκλάδες ενώ έως το 2023 όλα τα νησιά.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]