Αθήνα Καιρός

Αναβολή της συζήτησης στην Βουλή για την πώληση όπλων στην Σ. Αραβία ζήτησε ο Τσίπρας

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αναβολή της συζήτησης στην Βουλή για την πώληση όπλων στην Σ. Αραβία ζήτησε ο Τσίπρας

Αναβολή της συζήτησης στην Βουλή για την υπόθεση του μεσάζοντα για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία ζήτησε ο Τσίπρας.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει και επισήμως τον επικεφαλής της εθνικής αντιπροσωπείας αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα λείπει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας όπου έχει προγραμματιστεί τελετή προς τιμήν του για να λάβει το βραβείο «πολιτικού σθένους».

Ετσι ζήτησε να μετατεθεί η συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για αύριο το πρωί στη Βουλή σχετικά με τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]