Επιλογές όπως «τζατζίκι, «πικάντικο μπουγιουρντί» και χταπόδι ουζάκι» βάζουν δύσκολα στους απαιτητικούς ουρανίσκους που επιθυμούν γεύσεις παγωτού πέρα από τα συνηθισμένα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις ‘Εξι» ο κ. Παπαδόπουλος για το πώς συνδυάζει την τέχνη του… τσελεμεντέ στο παγωγό ανέφερε ότι ξεκίνησε αρχικά να κάνει κλασικές γεύσεις. «Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.
Όπως φαίνεται η εκκεντρικότητα στην επιλογή των γεύσεων έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες όπως «καρπούζι φέτα», «φραπέ», «μπουγάτσα», «πιπεριά Φλωρίνης» και «στρουμφάκια».
Καλαμάτα: 52χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου - Συνελήφθη 35χρονος συνεργάτης του
Απαντώντας για το ποια είναι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη δημιουργία των 35 και πλέον γεύσεων ανέφερε ότι αυτή αφορά τις γεύσεις των ποτών καθώς το αλκοόλ δεν μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί. «Ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο. Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος παρέχοντας στους πελάτες ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα.
Ειδήσεις σήμερα
Επίδομα ρεύματος Power Pass: Δέκα ερωτήσεις – απαντήσεις για τους δικαιούχους και την διαδικασία
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την σκότωσε με καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε
Δεν πάνε καλά τα Τουρκικά ΜΜΕ: Εβγαλαν λίστα με 13 ελληνικά νησιά που είναι τουρκικά