Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στη Θεσσαλονίκη – Ενεργοποιήθηκε το 112 για ετοιμότητα των κατοίκων

Ποια Μήδεια; Γυμνοί πίνουν μπύρες στη Σαμοθράκη, βόλτα με το έλκηθρο στην Ορεστιάδα και γυναίκα πέταξε τα ρούχα της στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Ποια Μήδεια; Γυμνοί πίνουν μπύρες στη Σαμοθράκη, βόλτα με το έλκηθρο στην Ορεστιάδα και γυναίκα πέταξε τα ρούχα της στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Η κακοκαιρία Μήδεια ταλαιπωρεί όλη την χώρα αλλά κάποιοι που είναι αρκετά τολμηροί δεν υπολόγισαν τα χιόνια και το τσουχτερό κρύο και έκαναν την πλάκα τους.

Το διασκέδασαν για τα καλά οι δύο κολλητοί στην Σαμοθράκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παλαιόπολης, όπψως μεταδίδει το e-evros.gr! Ο Γιάννης Γιαννέλος (αριστερά) και  ο Μάκης Χάνος (δεξιά), αποφάσισαν να κάνουν την τρέλα τους και να βγούνε στην αυλή του σπιτιού και να πιούν παγωμένες μπύρες μέσα στο κρύο!

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Γυμνοί και ξυπόλητοι πίνουν μπύρες με πολικές θερμοκρασίες μέσα στο καταχείμωνο και φυσικά ούτε η κακοκαιρία “Μήδεια” δεν τους σταματά.

Η διασκέδαση δεν χρειάζεται πολλά, απλά ένας καλός φίλος αρκεί για να αφήσεις “ανεξίτηλες” εικόνες και μνήμες. Αυτό ακριβώς που έκαναν και οι δύο άνδρες από την Σαμοθράκη.

Τρεις άντρες χρησιμοποίησαν μια ρόδα για έλκυθρο και κάνανε βόλτα στο κέντρο της Ορεστιάδας τραβώντας τα βλέμματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η τρέλα έχει ανέβει βόρεια του Νομού αφού και πριν από μερικούς χειμώνες, πάλι ένας κάτοικος Ορεστιάδας είχε “σπάσει” το internet όταν βγήκε με τα χιονοπέδιλά του και έκανε σκι στους δρόμους της πόλης.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μία γυναίκα έβγαλε τα ρούχα της στην οδό Τσιμισκή και άρχισε να περπατάει γυμνή στο πεζοδρόμιο!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του GRTimes.gr, η γυναίκα άφησε τα ρούχα της δίπλα σε ένα περίπτερο και κυκλοφορούσε γυμνή, ενώ δεν φορούσε ούτε παπούτσια.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη επικρατούν σήμερα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με το θερμόμετρο να είναι «κολλημένο» στους -1 βαθμούς Κελσίου, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε την πόλη το Σαββατοκύριακο.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ειδήσεις 

Κακοκαιρία «Μήδεια» – Live: Σε εξέλιξη η δεύτερη φάση – Χιόνια και στην Αθήνα

Κορωνοϊός: «Πυρετός» στα νοσοκομεία, γεμίζουν οι ΜΕΘ – Αναμένεται αύξηση κρουσμάτων και θανάτων

Νέα έντυπα μετακίνησης και πρόστιμα – Τι ισχύει από σήμερα, τι να προσέξουν οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]