Απίστευτη στιγμή στον αέρα της εκπομπής "Οι Αταίριαστοι" με αγανακτισμένη κάτοικος της Μάνδρας απάντησε στη Σάσα Σταμάτη με τη φράση «Τα αρχ**ια μου!».
Η εκπομπή του ΣΚΑΪ “Οι Αταίριαστοι” συνδέθηκε ζωντανά με τη Μάνδρα ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που στέρησαν τη ζωή σε 21 ανθρώπους.
Στο ρεπορτάζ η κάτοικος της περιοχής και δημοσιογράφος του σταθμού, Σάσα Σταμάτη, που θέλησε να συνομιλήσει με περαστικούς και να μάθει για τις πολυπόθητες αποζημιώσεις που είχε τάξει η κυβέρνηση.
Και η απάντηση της κυρίας στο αυτοκίνητο αφοπλιστική: Σου δώσανε κάτι; «Τα αρχ**ια μου!»
Φυσικά μετά, η Σάσα Σταμάτη και οι παρουσιαστές ζήτησαν συγγνώμη από το κοινό για τη φράση που ακούστηκε live.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=5K2FWBq1Tws
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![Επικό βίντεο: Πήρα τα αρχ**ια μου! η απάντηση κατοίκου της Μάνδρας στη Σάσα Σταμάτη [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/sasa-stamati-500.jpg)



















