Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πλησίον του Ολυμπιακού Χωριού – Δείτε βίντεο

Οι αποκαλύψεις της Μελάνια για την ερωτική της ζωή με τον Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
8 λεπτά
Οι αποκαλύψεις της Μελάνια για την ερωτική της ζωή με τον Ντόναλντ Τραμπ [βίντεο]

Στον απόηχο του σκανδάλου για τις ερωτικές περιπτύξεις του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανασύρουν το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, κατά τη διάρκεια της οποίας η Μελάνια μιλά για τη σεξουαλική της ζωή με τον Αμερικανό πρόεδρο. 

Ήταν το 1999 όταν η Μελάνια Τραμπ έκανε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική ζωή που είχε με τον σύντροφο της, Ντόναλντ, στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν.

Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε για την επιθυμία του να γίνει πρόεδρος, η Μελάνια ήταν πιο… πιπεράτη. Τη στιγμή που ήταν στην τηλεφωνική γραμμή, ο αθυρόστομος παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για τη σεξουαλική της ζωή με τον Τραμπ αλλά και για το τι φορούσε!

«Γεια σου, τι κάνεις;», ξεκίνησε η Μελάνια με τον Στερν να της απαντά: «Είσαι πολύ σέξι!». Η Μελάνια τον ευχαριστεί και εκείνος συνεχίζει: «έχω δει φωτογραφίες σου και δεν μπορώ να το πιστέψω, είσαι σαν όνειρο. Είσαι τόσο καυτή».

Τότε η Μελάνια του πέταξε το μπαλάκι λέγοντας του: «οπότε θα έρθεις και συ μαζί μας;» με τον παρουσιαστή να μην χάνει ευκαιρία και να απαντά: «ναι μωρό μου. Να σου ζητήσω κάτι, θέλω να βάλεις τα πιο σέξι ρούχα σου. Τι θα φορέσεις;» και η Πρώτη Κυρία του απάντησε: «οκ, κανένα πρόβλημα. Δεν θα σου πω, θα δεις».

Ο Στερν πήγε τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα: «Να σε ρωτήσω, τι φοράς τώρα;» με την Μελάνια να απαντά: «όχι πολλά».

«Είσαι γυμνή;» την ρωτά ο παρουσιαστής για να πάρει την απάντηση «σχεδόν!».

«Έχω ήδη κατεβάσει το παντελόνι μου» έλεγε ο Στερν στην Μελάνια και τότε ένας από το στούντιο του φωνάζει: «Αυτό είναι το κορίτσι του Ντόναλντ, να βρεις δικό σου».

Η συζήτηση Μελάνια-Χάουαρντ συνεχίζεται για να την ρωτήσει ο παρουσιαστής για τη σχέση της με τον Τραμπ. «Είσαι ερωτευμένη με τον Ντόναλντ;» ρωτά, για να πάρει την απάντηση «ναι, περνάμε πολύ ωραία».

Ο Στερν ρωτά για το γάμο της με τον μεγιστάνα, η Μελάνια αποφεύγει να απαντήσει και τότε της λέει: «Τι κάνετε; Κάθε βράδυ κάνετε σεξ;» για να του απαντήσει η Μελάνια: «Είναι αλήθεια, περνάμε εξαιρετικά». Ο Στερν επέμεινε: «Κάνετε κάθε βράδυ σεξ;» και η Μελάνια του απάντησε «και ακόμα περισσότερο!».

YouTube thumbnail

Αυτές οι αποκαλύψεις από την πρώτη κυρία των ΗΠΑ έρχονται στον απόηχο των δηλώσεων της ηθοποιού και σκηνοθέτη πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς η οποία διαβεβαίωσε την Κυριακή, ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ δημόσια.

Η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών μιλώντας την Κυριακή στη δημοφιλή εκπομπή «60 Minutes» του CBS είπε ότι το 2011 την προσέγγισε ένας άνδρας σε πάρκινγκ στο Λας Βέγκας. Ο άγνωστος σε αυτήν άνδρας τής είπε «Ασε ήσυχο τον Τραμπ, ξέχνα την υπόθεση». Μετά κοίταξε την κόρη της που ήταν μαζί της και είπε: «Είναι όμορφο κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν πάθαινε κάτι η μαμά της». Μετά ο άνδρας έφυγε.

Αυτή η απειλητική προσέγγιση έγινε λίγο μετά την απόφασή της να μιλήσει σε περιοδικό για την σύντομη σχέση που είχε με τον Τραμπ το 2006. Λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, η Ντάνιελς υπέγραψε συμφωνία εχεμύθιας για τη σχέση τους. Μια συμφωνία που με αυτή τη συνέντευξη στο CBS προφανώς καταπατά.

Υποστήριξε ακόμη η ηθοποιός ότι δεν ένιωσε καμία έλξη για τον Τραμπ, περιγράφοντας τη σχέση τους ως μια δωσοληψία: εκείνος θα απολάμβανε σεξ, εκείνη θα κέρδιζε μια θέση στην τηλεόραση και μια ευκαιρία για τη σόουμπιζ.

Η 39χρονη, που άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, διαβεβαίωσε ακόμα ότι δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο.

YouTube thumbnail

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια όσον αφορά το θέμα, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά η εφημερίδα The Wall Street Journal τον Ιανουάριο.

Η οικονομική εφημερίδα είχε αναφερθεί τότε στην εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού, κι είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να αγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]