Παράλληλα σημειώνεται πως το brand Anthoula’s, traditional local cousin, επί 30 χρόνια δοκιμασμένη γαστρονομική πρόταση στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, εντάχθηκε στο portfolio του Ομίλου και είναι έτοιμο να λειτουργήσει με το σύνολο της εκλεκτής παραδοσιακής του κουζίνας (έμφαση στα κρεατικά, εκλεκτές πρώτες ύλες, ελαιόλαδο και οργανικά λαχανικά τοπικών παραγωγών) καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας για brunch, lunch και dinner και με την υπογραφή του Trizoni Comfort.
Το ανανεωμένο Anthoula’s θα υποδέχεται την πελατεία του από τις 12 Απριλίου, σε νέα τοποθεσία, στον Πολυχώρο Εστίασης, δίπλα ακριβώς από το TRIZONI Sea Treasures. Η full start λειτουργία του προγραμματίζεται για τις 9 Ιουνίου.
Με τη νέα αυτή επένδυση του Ομίλου, με εξαγορά του παρακείμενου χώρου και την εγκατάσταση του brand Anthoula’s και του raw bar -ύψους 800 χιλιάδων ευρώ-, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στον ίδιο πολυχώρο δύο καταξιωμένα brands επιλέγοντας είτε την εμπειρία ψαροφαγίας με την υπογραφή του Trizoni Sea Treasures είτε τις εκλεκτές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, του Anthoula’s Traditional Food.