Αθήνα Καιρός

Σάββας Πούμπουρας σε Μενεγάκη: «Αυτή είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουμε μαζί» – Τι είπε για το unfollow

5 λεπτά
Σάββας Πούμπουρας σε Μενεγάκη: «Αυτή είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουμε μαζί» – Τι είπε για το unfollow

Τελευταία φορά ήταν σήμερα Παρασκευή (30/6) που ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη. Οι δυο τους είχαν ένα μικρό διάλογο για το συγκεκριμένο θέμα, με τον ίδιο  να τονίζει πως την επόμενη φορά θα μαγειρέψουν αλλού, σε κάποιο σπίτι εκτός πλατό.

Σ.Π.: Ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουμε εδώ μαζί;

Ε.Μ.: Γιατί το λες αυτό;

Σ.Π.: Τη Δευτέρα, Τσούλης. Την Τρίτη, Τσούλης. Τετάρτη, Τσούλης. Πέμπτη, Παπακώστας…

Ε.Μ.: Καλέ, ο Παπακώστας μου είπε χθες ότι θα έρθει τρεις φορές την επόμενη εβδομάδα. Και λίγο μπερδεύτηκα, λέω… έχω εφτά μέρες πρόγραμμα;

«Είναι καλυμμένες όλες οι μέρες και την Παρασκευή θα είναι οι δυο τους. Εμένα είναι η τελευταία μου εδώ μαζί σου. Δεν θα ξαναμαγειρέψουμε δίπλα δίπλα. Την άλλη φορά αλλού, εκτός, σπίτι…», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.




Σάββας Πούμπουρας για Μενεγάκη:«Τα unfollow έγιναν τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν, μηδαμινής σημασίας»

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά για τα unfollow και για τη σχέση που έχει σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη.

Η κάμερα του «Πρωινού» και η Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Σάββα Πούμπουρα. Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις σχέσεις και τo unfollow με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια σε όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί, ενώ αποκάλυψε πως με την παρουσιάστρια έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον από τον Ιανουάριο.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

«Αυτό το πράγμα που πρέπει να βρίσκουμε άλλες διαδρομές για να μην σας πετύχουμε πότε σταματάει; Έχει γίνει η τρίχα τριχιά τη στιγμή που μούτες έκανα όλη μου τη ζωή, δυο χρόνια στην τηλεόραση με ξέρουν για τις ατάκες και τις γκριμάτσες μου. Για όλα αυτά που κάνω. Κάνουμε χαβαλέ. Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται πλέον, κάνει κακό και σε μένα και στην Ελένη και στην εκπομπή. Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτό το πράγμα; Δεν τρέχει καμία κατάσταση, όλα είναι μια χαρά.

Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάω στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους, όλα είναι καλά. Όλο αυτό που γίνεται δεν είναι ωραίο, είναι μηδαμινής σημασίας. Τα unfollow είναι από τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν από πότε είναι. Αφήστε το αυτό το πράγμα. Έχει τόσα ωραία πράγμα η επικαιρότητα και ασχολούμαστε με μ…, ας μην ασχοληθούμε άλλο με αυτό. Όλα είναι μια χαρά. Μια χαρά είναι όλα με όλους. Είμαστε όλοι σούπερ» είπε ο Σάββας Πούμπουρας.




Ειδήσεις σήμερα

Η Μαντόνα είναι στο σπίτι της, πλέον «καθαρή»: Η αποκάλυψη για την υγεία της – Τι έκρυβαν οι γιατροί

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απαντά για πρώτη φορά για την ρήξη με τον Ρουβά – «Δεν φταίμε μόνο εμείς» [Βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]