Ο Παύλος Πολάκης παρουσιάστηκε στην ΕΡΤ για να κάνει σόου και σε αυτό δεν θα βοηθούσαν οι ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Οπότε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας ξεκίνησε τον μονόλογο και απέναντί του άκουγαν αμίλητοι οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου, Σωτήρης Καψώχας και τον Κώστας Παπαχλιμίντζος.
Αυτός που δεν άντεξε απλά να ακούει ήταν ο ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος ο οποίος επιχείρησε να υποβάλλει ερώτημα στον Παύλο Πολάκη αλλά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου παρενέβη: «Να τελειώσει πρώτα» και όταν ο Παπαχλιμίντζος δυσανασχέτησε, σημειώνοντας ότι ο υπουργός μιλάει αδιάκοπα για 10 λεπτά, η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Όσο θέλει θα μιλήσει, σε παρακαλώ. Ο διάλογος θα γίνει μετά!».
https://www.youtube.com/watch?v=Wnks8BMKiS8

![«Όσο θέλει θα μιλήσει» – Η Ακριβοπούλου «γείωσε» δημοσιογράφο στο σόου Πολάκη στην ΕΡΤ [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/02/akrivopoulou-500.jpg)



















