Αθήνα Καιρός

Άρχισαν οι περικοπές στον ΑΝΤ1 – Οι δύο σειρές που δεν συνεχίζουν [βίντεο]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Άρχισαν οι περικοπές στον ΑΝΤ1 – Οι δύο σειρές που δεν συνεχίζουν [βίντεο]

Αν και βρισκόμαστε μόλις ενάμιση μήνα μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, κάποια πράγματα έχουν φανεί και έχουν πάρει το δρόμο τους. Όσα είναι να αντέξουν ως τον Ιούνιο φαίνονται, όσα δεν πρόκειται με τίποτα να ανακάμψουν, επίσης φαίνονται. Σε αυτά τα δεύτερα παρουσιάζει μια αφθονία ο ΑΝΤ1, που βλέπει άλλη μια σεζόν να οδεύει προς την πλήρη αποτυχία.

Έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν ότι όλες οι νέες παραγωγές του καναλιού βρίσκονται σε δυσμένεια, δεν έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και δεν δείχνουν στοιχεία επανόρθωσης. Η πιο παταγώδης αποτυχία βέβαια είναι το Nomads, μόνο που μια τόσο μεγάλη παραγωγή που έχει κοστίσει πολλά και έχει φέρει εμπορικές συμφωνίες στο κανάλι, δεν μπορεί να τελειώσει.

Στον ΑΝΤ1 έχουν πάρει την απόφαση να «πεθάνουν» με το Nomads και τα σπασμένα θα τα πληρώσουν πρώτα τ΄άλλα προγράμματα κι έπειτα το ριάλιτι. Όχι ότι το Έγκλημα και Πάθος και το Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό σάρωναν στα νούμερα. Ίσα ίσα. 5 και 6 % έκαναν οι τελευταίες τους προβολές.

Στον ΑΝΤ1 βέβαια δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρόνο σε κανένα πρόγραμμα. Έχουν καεί στο χυλό από πέρσι και παρά το ότι έκαναν μεγάλη επένδυση για το φετινό πρόγραμμα, πήραν την απόφαση να κόψουν τις δύο σειρές σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Φωλιά των ΚουΚου. Τον Δεκέμβρη θα παιχτούν τα τελευταία τους επεισόδια και σίγουρα δεν θα είναι οι μόνες.

Αυτή η απόφαση έρχεται σε συνέχεια δημοσιευμάτων που θέλουν το κανάλι να κάνει και περικοπές σε προσωπικό. Οι κινήσεις του δείχνουν πάντως ότι η ρετσινιά της 4ης θέσης στην τηλεοπτική αρένα δεν θα φύγει γρήγορα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=298&v=xJGRHMcWrWg

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]