Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Survivor 2.
Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα Διάσημων και φαίνεται πως οι δύο εξ αυτών θα είναι σίγουρα στο Survivor.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν αυτή που έκανε την αποκάλυψη για τους δύο που έχουν «τσεκάρει» το εισιτήριό τους για τον Άγιο Δομίνικο.
Όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια, ο Νέρι Καστίγιο και η Όλγα Φαρμάκη θα βρίσκονται σίγουρα στο παιχνίδι.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=dXvaGkkTC-8
Κι ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στην ομάδα των Διασήμων, σε πρωινή εκπομπή δημοσιεύτηκαν τα ονόματα της ομάδας των Μαχητών αλλά και των έξι επιλαχόντων.
Φαίνεται πως ο Acun Ilicali επέλεξε άντρες με πολύ γυμνασμένα κορμιά!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MGTgP57pFTM
Τρία από τα ονόματα που ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη ότι βρίσκονται στην εξάδα των ανδρών στους Μαχητές είναι οι: Ιορδάνης Αγαπητός – τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Τσεπάνης – Παλαιστής, Νικόλας Αγόρου – μοντέλο.























