Σε κλάματα ξέσπασε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο της Βέφας Αλεξιάδου. Η μαγείρισσα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας έκανε γνωστή την είδηση στο «Πρωινό», ο μάγειρας της εκπομπής, Αλέξανδρος Παπανδρέου ξέσπασε σε λυγμούς.
Ο σεφ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στους συνεργάτες του: «Μη δείχνετε τον Αλέξανδρο, σας παρακαλώ», ενώ σημείωσε πως αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του.

![Βέφα Αλεξιάδου: H αντίδραση του Αλέξανδρου Παπανδρέου όταν μαθαίνει για τον θάνατο της [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/11/new-phototastic-collage-19-768x768.jpg)
![Βέφα Αλεξιάδου: Ποιοι απέκτησαν τη βίλα της στη Χαλκιδική για 2,2 εκατ. ευρώ – Η γλυκιά τους κίνηση [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/01/vefa-alexiadou-kideiajpg-300x169-webp.jpg)















