Οδυσσέας Σταμούλης: Μπροστά στις κάμερες εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο ηθοποιός , μετά τον θάνατο του 11χρόνου γιου του αλλά και της πρώην συζύγου του Κάτια Νικολαΐδου.
Σταμούλης: Μίλησε πρώτη φορά μετά τον θάνατο της Νικολαΐδου
Όταν ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για την πρεμιέρα ο ίδιος απάντησε ότι: «Ναι… Επίσημη πρεμιέρα. Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά».
Στην συνέχεια ο Οδυσσέας Σταμούλης δήλωσε ότι: «Ο καθένας πριν την παράσταση κάνει κάτι. Δε ξέρω τι να σας πω. Όχι, δε κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ. Η τηλεόραση έχει τελειώσει για μένα».
Δείτε το βίντεο:

![Συντετριμμένος ο Σταμούλης: Μιλά πρώτη φορά μετά τον θάνατο της πρώην συζύγου του Κάτια Νικολαΐδου [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/11/katia_nikolaidou_odisseas_stamoulis-1024x576.jpg)

















