Αθήνα Καιρός

Sean «Diddy» Combs: Αυτός είναι ο λόγος που είχε χιλιάδες μπουκάλια Baby Oil – Πώς το εξήγησε ο δικηγόρος του

3 λεπτά
Sean «Diddy» Combs: Αυτός είναι ο λόγος που είχε χιλιάδες μπουκάλια Baby Oil – Πώς το εξήγησε ο δικηγόρος του

Νέες πληροφορίες έχουν προκύψει σχετικά με τα νομικά προβλήματα που έχει τις τελευταίες μέρες ο ράπερ Sean "Diddy" Combs.

Λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αφότου ο ράπερ συνελήφθη από την αστυνομία στη Νέα Υόρκη και κατηγορήθηκε για σωματεμπορία, εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία, ο δικηγόρος του Marc Agnifilo μοιράζεται τις σκέψεις του για τις υποτιθέμενες «τρέλες» του Combs καθώς και τα 1.000 μπουκάλια baby oil που κατασχέθηκαν από το σπίτι του.

«Δεν ξέρω πού ήρθε ο αριθμός 1.000», εξήγησε ο Agnifilo στο TMZ σε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου ντοκιμαντέρ τους The Downfall of Diddy: The Indictment, που κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι χιλιάδες».

Όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο αριθμός προερχόταν από το ομοσπονδιακό έγγραφο, ο δικηγόρος του Combs έσπευσε να προσθέσει ότι δεν ήταν “πραγματικά σίγουρος τι σχέση έχει το baby oil με οτιδήποτε”, αν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης  ήρθε στη συζήτηση η… ιδέα ότι χρησιμοποιήθηκαν ως λίπανση κατά τη διάρκεια οργίων.

«Υποθέτω», απάντησε ο Agnifilo. “Δεν ξέρω τι χρειάζεσαι 1.000—ένα μπουκάλι baby oil πάει πολύ. Δεν ξέρω για τι θα χρειαζόσουν ακόμη και 1.000.”

Και όσο για το γιατί πιστεύει ότι ο μεγιστάνας της μουσικής είχε ένα τόσο μεγάλο απόθεμα παιδικού λαδιού είπε:

«Έχει μεγάλο σπίτι, αγοράζει χύμα», υποστήριξε ο Agnifilo. «Νομίζω ότι έχουν τον Κόστκο (σούπερ μάρκετ) σε κάθε μέρος όπου έχει σπίτι» ενώ δε δίστασε να αστειευτεί λέγοντας: “Έχεις καθίσει στο πάρκινγκ ενός Costco και βλέπεις με τι βγαίνουν οι άνθρωποι από εκεί;”

Και για τον τελικό αριθμό των 1.000 φιαλών παιδικού λαδιού, ο Agnifilo δίσταζε να πιστέψει την ποσότητα, λέγοντας, “Δεν νομίζω ότι ήταν χίλια. Νομίζω ότι ήταν – ας πούμε απλώς ότι είναι πολλά.”

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]