Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι έπαψαν να ισχύουν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά σε όλη την Μύκονο.
Σύμφωνα με το mykonoslivetv, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Τούρκος σεφ ευελπιστεί ότι η χασούρα του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του. Πρόκειται για το concept με τίτλο «Eating, Dancing» που συνδυάζει την εστίαση με την διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.
Πέτρος Λαγούτης: Η αναφορά του στον εθισμό του με τον τζόγο - «Όταν παίζεις, αυτό σε φτιάχνει» [βίντεο]
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου όπου σερβίρεται το φαγητό όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, και στον επάνω όροφο, στην βεράντα, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους μετά το δείπνο θέλουν να χορέψουν.
Μένει να δούμε αν το φιλόδοξο εγχείρημα του Νουσρέτ στην Μύκονο θα βρει ανταπόκριση ή θα έχει την τύχη του εστιατορίου του στην Νέα Υόρκη που πρόσφατα έβαλε λουκέτο.
Ειδήσεις σήμερα
Αποκάλυψη κόλαφος: Αυτή είναι η infuencer που έκρυψε 350.000 ευρώ από την Εφορία
Survivor All Star spoiler: Λέγαν ότι θα βγει νικητής αλλά τελικά αποχωρεί – Οι πρώτες πληροφορίες