Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε από νωρίς στο δικαστήριο, ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και πήρε αναβολή για νέα ημερομηνία.
Η εν λόγω υπόθεση αφορά τη διαμάχη του τραγουδιστή με τον πρώην συνεργάτη του, Νίκο Πολατίδη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου, ο Νίκος Πολατίδης διεκδικούσε περίπου 230.000 ευρώ από τον τραγουδιστή για δεδουλευμένα του που δεν έχει πληρωθεί. Οι δυο άντρες συνεργάζονταν για περίπου μια δεκαετία στην εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών του τραγουδιστή, η οποία κάποια στιγμή βρέθηκε να χρωστά περίπου 240.000 ευρώ.
Ο κύριος Πολατίδης έχει μηνύσει τον Νίκο Βέρτη και για συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο πλέον γίνονται κάποιες ενέργειες μήπως μπορέσουν οι δυο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά.
Ειδήσεις Σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη: Η συγκινητική αναφορά για τον θάνατο του γιου της – «Ήταν καταδικασμένος από την αρχή, ξέραμε την κατάληξη»
- Άνω Λιόσια: Επιβάτης κατήγγειλε ότι ανήλικος πήρε το τιμόνι σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ [βίντεο]
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Επιστρέφει με νέες ειδικές διαδρομές, διευρυμένο πρόγραμμα και προκλήσεις