Η Νάνσυ Νικολαΐδου, το πρωί της Τετάρτης, αποκάλυψε στην εκπομπή «Buongiorno» νέες λεπτομέρειες για τη πολυσυζητημένη τελετή στην Πλάκα.
- Οι καλεσμένοι θα προέρχονται αυστηρά και μόνο από τις δύο οικογένειες. Θα υπάρξουν ειδικά μέτρα ασφαλείας και στο πλαίσιο της αυξημένης προστασίας θα κλείσουν οι γύρω δρόμοι από τον Ιερό Ναό. Από τις 17.15 θα αρχίσουν να καταφτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι.
- Η επιθυμία του ζευγαριού είναι η τελετή να είναι λιτή και να αποφευχθούν οι υπερβολές.
- Ο Νικόλαος εξέφρασε την επιθυμία του να μην υπάρχει στολισμός στον Ναό.
- Θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλοχίας.
- Αντί για στέφανα, το ζευγάρι θα ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης, φορώντας… στέμματα! Πρόκειται για τα παραδοσιακά στέμματα της πρώην βασιλικής οικογένειας.
- Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου θα υπάρξει χορωδία που θα ψάλλει βυζαντινούς ύμνους.
- O επικείμενος γάμος αναμένεται να φέρει στην Αθήνα φωτογράφους και δημοσιογράφους από το εξωτερικό.
Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Οι κουμπάροι
Το μυστήριο θα γίνει παρουσία στενών συγγενών και φίλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, ενώ κουμπάροι θα είναι ο ξάδερφος της νύφης Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο αδελφός του γαμπρού, Παύλος Ντε Γκρες, και δύο ακόμη φίλοι.
Ειδήσεις Σήμερα
Μερακλίδικος γύρος στο σπίτι – Πώς θα τον φτιάξετε