Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Γιάλοβα, όπου βρέθηκαν προκειμένου να γευματίσουν οι Κρίστοφερ Νόλαν, Ματ Ντέιμον, Τομ Χόλαντ, Άντονι Μολινάρι κ.ά.
«Έχουν έρθει πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης για φαγητό. Είναι πάρα πολύ απλοί. Ενδιαφέρονται πολύ για τα τοπικά προϊόντα, όπως οι ελιές και το λάδι. Σε εμάς γεύτηκαν ταραμοσαλάτα και ψάρια. Ο Κρίστοφερ Νόλαν ήρθε μαζί με τον Ματ Ντέιμον, ενώ έχουν έρθει και οι Τομ Χόλαντ, Άντονι Μολινάρι κ.ά.», ανέφερε αρχικά η ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Γιάλοβα.
«Ο Ματ Ντέιμον πήρε αρνάκι με κύμινο και δοκίμασε φάβα που του έκανε μεγάλη εντύπωση, ρωτούσε πώς τη φτιάχνουμε. Του άρεσε επίσης το χταπόδι στη σχάρα. Οι υπόλοιποι δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα, τα πήραν για τη μέση και τα μοιράστηκαν», πρόσθεσε η ίδια.
Δείτε το βίντεο: