Όπως ήταν λογικό, η ίδια απείχε από τα επαγγελματικά της καθήκοντα στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, όπου τη θέση της πήρε προσωρινά η Βελίκα Καραβάλτσιου. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (13/3) η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» μέσω ζωντανής σύνδεσης από το κρεβάτι του μαιευτηρίου, κρατώντας στην αγκαλιά το νεογέννητο μωράκι της.
«Ήρθε ο πρίγκιπάς μας! Είμαι καλά, όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ τον γιατρό και τη μαία μου και το νοσοκομείο που μας έχουν φιλοξενήσει πολύ όμορφα και μας μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε στις πρώτες μέρες που δεν ξέρεις τι κάνεις», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού.
«Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα, δεν υπάρχουν λόγια. Κλαίω όλη μέρα αγκαλιά με το μωρό, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μαμά», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος ξεσπώντας σε κλάματα.
Ειδήσεις Σήμερα
- Διονύσης Σχοινάς: Η όμορφη εξομολόγηση για την Καίτη Γαρμπή – «Δεν μπορεί να φανταστεί ο ένας τη ζωή του χωρίς τον άλλον» [βίντεο]
- Τρία ποτήρια την ημέρα μπορούν να προλάβουν την άνοια: Πώς αυτό το ρόφημα καταπολεμά τις καρδιοπάθειες και τον καρκίνο – Ποια η σχέση με την Ικαρία
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με ληστή να εισβάλει σε μίνι μάρκετ με την απειλή τεράστιου μαχαιριού