«Ήθελα να γίνω μάγειρας από μικρός, είμαι τελειομανής και από τη φύση μου εγωιστής, δηλαδή έχω τη δική μου παραξενιά, δεν θα φτιάξω ένα πιάτο copy-paste. Ζηλεύω κάποια πιάτα από άλλους μάγειρες, αλλά δεν θα πάω να το κάνω κι εγώ ίδιο» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Λαζάρου.
«Η δουλειά αυτή ήταν σκληρή είχε ξενύχτι, είχε πολλές ώρες εργασίας, τα παιδιά σου μεγάλωναν χωρίς την παρουσία σου» παραδέχτηκε.
Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα ήταν ταμπού να είσαι μάγειρας, δεν είναι το “σεφ” του σήμερα. Η δουλειά αυτή είχε ξενύχτι, τα παιδιά σου μεγάλωναν χωρίς την παρουσία σου. Πάρα πολλές φορές μου έχουν γυρίσει πίσω πιάτο».
«Μου έχουν φέρει πολλές φορές πιάτο πίσω γιατί δεν έχω το αλάθητο του Πάπα. Όχι ότι το έχει ο Πάπας βέβαια αλλά σαφώς κάνω μία πρόταση αλλά δε σημαίνει ότι ο καθένας συμφωνεί μαζί μου».
«Εγώ παρατηρώ αν το πιάτο έρχεται καθαρισμένο με το ψωμάκι του» τόνισε ο γνωστός μάγειρας.
Ο Λευτέρης Λαζάρου τόνισε: «Δεν θα άλλαζα ποτέ την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου, όλα τα άλλα δεν με απασχολούν». Και πρόσθεσε με ειλικρίνεια: «Η ενοχή μου απόλαυση είναι να πιω λίγο παραπάνω, γι’ αυτό και όταν βγαίνω χρησιμοποιώ ταξί».
Ειδήσεις Σήμερα
- Νικολά Σαρκοζί: Ποινή κάθειρξης επτά ετών ζητούν οι εισαγγελείς για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του από τη Λιβύη
- Προκόπης Παυλόπουλος: Το νομικώς ενεργό και δικαστικώς επιδιώξιμο των εν γένει απαιτήσεων της Ελλάδας κατά της Γερμανίας από την περίοδο της ναζιστικής θηριωδίας
- Μίκαελ Σουμάχερ: Άσχημα νέα για την υγεία του – «Η κατάσταση του είναι θλιβερή»
- Μπλόκο σε 13ο, 14ο μισθό και από το Γραφείο Προϋπολογισμού στη Βουλή – Στόχος η μείωση φόρων στους μισθωτούς
- Ιταλία: Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι θα επιθυμούσε και τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην επόμενη σύνοδο των συμμάχων της Ουκρανίας