Η απόφαση λήφθηκε ως ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Μακαρίστου Αναστασίου.
«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Μακαρίστου Αναστασίου, η προγραμματισμένη για απόψε Κυριακή 26/1/25 sold out συναυλία μας στα Τίρανα αναβάλλεται. Ύστερα από συνεννόηση με τους διοργανωτές, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Οι θαυμαστές του τραγουδιστή θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν την επόμενη εβδομάδα, στην ανανεωμένη ημερομηνία της συναυλίας.
Ειδήσεις Σήμερα
- Στη Βαγδάτη ο Χακάν Φιντάν – Ζήτησε από το Ιράκ να κηρύξει το ΡΚΚ τρομοκρατική οργάνωση
- Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Μέχρι το πρωί της Δευτέρας το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη – Τρισάγιο από τον Ιερώνυμο
- Γιάννα Τερζή: Διαψεύδει την επιστροφή του πατέρα της, Πασχάλη στο τραγούδι – Τι αποκάλυψε; [εικόνα]