Αθήνα Καιρός

Κιάνου Ριβς: Ύμνος στη δημιουργικότητα ο στόχος της νέας ταινίας του

1 λεπτό
Κιάνου Ριβς: Ύμνος στη δημιουργικότητα ο στόχος της νέας ταινίας του

Ο Γκαρντ Χόλινγκερ και ο Κιάνου Ριβς συνιδρυτές της ARCH Motorcycle, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Roku Original με τίτλο «The Arch Project».

«Στόχος μας με τη δημιουργία αυτής της σειράς είναι να διερευνήσουμε τις απαντήσεις στο ερώτημα: “Από πού πηγάζει η ανθρώπινη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα;” διευκρίνισαν οι Χόλινγκερ και Ριβς σε κοινή δήλωσή τους.

«Αναζητήσαμε καλλιτέχνες, καινοτόμους και δημιουργούς οι ιστορίες των οποίων ελπίζουμε να εμπνεύσουν τους θεατές να βρουν απαντήσεις που θα βοηθήσουν να ξεκλειδώσουν τη δική τους δημιουργικότητα» υπογράμμισαν.

Ο Χόλινγκερ είναι γνωστός σχεδιαστής και κατασκευαστής μοτοσικλετών, ενώ ο Ριβς είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές Matrix, John Wick και Bill & Ted.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]