Αθήνα Καιρός

Ιωάννα Τούνη: «Λύγισε» έξω από το δικαστήριο – «Έλεγαν “να τη η πουτ@να”! Οι διεστραμμένοι και ανώμαλοι…»

4 λεπτά
Ιωάννα Τούνη: «Λύγισε» έξω από το δικαστήριο – «Έλεγαν “να τη η πουτ@να”! Οι διεστραμμένοι και ανώμαλοι…»

Σήμερα, Πέμπτη 22/5, συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη και η ίδια βρέθηκε στο δικαστήριο για να παρακολουθήσει τι θα συμβεί. Εκεί την περίμεναν κάμερες για να ακούσουν και να καταγράψουν τις δηλώσεις της με την ίδια να “λυγίζει”.

«Έχω ενημερωθεί δυστυχώς ότι υπάρχει αίτημα αναβολής. Ελπίζω να εκδικαστούμε αν γίνεται και περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα έρθει η δικαίωση. Ελπίζω να έχει γίνει ο διαχωρισμός του revenge porn με το ροζ βίντεο. Δεν υπήρχε ενημέρωση παλιά, δεν υπήρξα θύμα το 2020 και “ποιος τόλμησε να το κάνει αυτό”. Ήταν το “να τη η πουτ@να” η οποία έχει κάνει αυτό κι αυτό. Ήμουν δακτυλοδεικτούμενη. Υπήρχε μόνο κατακραυγή και απαξίωση και το πιο θλιβερό είναι ότι μία κοπέλα που έχει περάσει όλο αυτό που είναι τεράστιο, είτε σε μία κοπέλα που είναι λιγότερο γνωστή και έχει γίνει χάος σε όλη την Ελλάδα, επαναλαμβάνεται μέχρι και σήμερα. Πριν λίγες μέρες μου έστειλαν οι φίλοι μου ότι τους έστειλε αίτημα ψεύτικο προφίλ με όλα αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες», είπε αρχικά.

«Είμαι τόσο κουρασμένη και θέλω να τελειώσει και δεν ξέρω αν γίνεται. Να τελειώσει και να απαλύνει την κατάσταση γιατί το στίγμα αυτό καλώς η καλώς δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Δεν έχω να πω κάτι. είναι τουλάχιστον αστείο ότι ότι λένε πως είναι αθώοι. Ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι σε συνεννόηση με τον άνθρωπο που τραβάει βίντεο, είναι με φλας, σε κοντινή απόσταση, ήταν σχεδιασμένο. Τον άνθρωπο που τράβηξε τον γνώριζα, δουλεύαμε μαζί στην εστίαση. Νομίζεις ότι είναι κάτι μακρινό αλλά είναι στενάχωρο ότι άνθρωποι που γνωρίζεις, διεστραμμένοι και ανώμαλοι, θέλουν να κάνουν κακό σε κάποιον. Αυτό το πράγμα αναζωπυρώνεται συνέχεια. Προτιμώ να κάνω ότι δε… θα με κάνετε χάλια και θα μπω στο δικαστήριο κλαμένη», συνέχισε και “λύγισε”.

 Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr 

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]