Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε από τη Μύκονο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στο αεροδρόμιο. Παρέλαβε τον 2,5 ετών γιο της Πάρη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί.
«Παίρνω το παιδί μου και έχω ανταπόκριση πτήσης. Στη Μύκονο περάσαμε πολύ ωραία, ήτανε δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.
Και συνέχισε: «Στα αρνητικά σχόλια που δέχομαι, απαντάω συνέχεια. Όταν έχω χρόνο, απαντάω. Αν ήταν να κινούμαι νομικά για κάθε σχόλιο που δέχομαι δεν θα είχα χρόνο για τίποτα άλλο στη ζωή μου».
Όπως θα δεις και στο βίντεο, η Ιωάννα Τούνη τρέχει προς τον γιο της, έχοντας ανοιχτά τα χέρια της για να τον αγκαλιάσει.
Δείτε το βίντεο:

![Ιωάννα Τούνη: Η σφιχτή αγκαλιά στον γιο της μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/06/stigmiotypo-othonis-2025-06-27-121938.png)





















