Αθήνα Καιρός

Η καλλονή ανιψιά της Νταϊάνα βρίσκεται στην Ελλάδα – Ποια είναι η Λαίδη Κίτι Σπένσερ

6 λεπτά
Η καλλονή ανιψιά της Νταϊάνα βρίσκεται στην Ελλάδα – Ποια είναι η Λαίδη Κίτι Σπένσερ

Η Ελλάδα, για ένα ακόμη καλοκαίρι, γίνεται πόλος έλξης γαλαζοαίματων και διεθνών προσωπικοτήτων. Αυτή τη φορά, τη Μύκονο επέλεξε για business & pleasure η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Κίτι Σπένσερ.

Η 34χρονη κόρη του Τσαρλς Σπένσερ, αριστοκράτισσα και socialite, έδωσε το παρών στα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ του brand Zimmermann στο Νησί των Ανέμων.

Η καλλονή συναντήθηκε με σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ολίβια Γουάιλντ, η Έμμα Ρόμπερτς και η Νάταλι Εμάνουελ, φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ πήρε μέρος σε ένα ρομαντικό δείπνο και στη συνέχεια σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Λίγες ημέρες αργότερα, η ίδια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα άλμπουμ φωτογραφιών από την παραμονή της στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου.

Ποια είναι η καλλονή ανιψιά της Νταϊάνα, Κίτι Σπένσερ

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 28 Δεκεμβρίου 1990. Είναι κόρη του Τσαρλς Σπένσερ, 9ου κόμη Σπένσερ και της πρώτης συζύγου του, Βικτώριας Λόκγουντ. Η θεία της ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ακόμη είναι η πρώτη ξαδέρφη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ, και του πρίγκιπα Χάρι.

Μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Αφού οι γονείς της χώρισαν το 1997, η Σπένσερ πέρασε το χρόνο της μεταξύ της πατρίδας της στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον πατέρα της και της Νότιας Αφρικής με τη μητέρα της.

Η Κίτι σπούδασε ψυχολογία, πολιτική και αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν. Στη συνέχεια σπούδασε ιστορία της τέχνης και Ιταλικά στη Φλωρεντία της Ιταλίας, προτού ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στη διαχείριση εμπορικών σημάτων πολυτελείας από το European Business School London στο Πανεπιστήμιο του Ρίτζεντ.

Το 1992, όταν η Σπένσερ ήταν ενός έτους, εμφανίστηκε με τη μητέρα της στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar UK . Η Σπένσερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Storm Model Management και έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στο χώρο του μόντελινγκ το 2015 στο τεύχος Δεκεμβρίου του Tatler . Τον Σεπτέμβριο του 2017 περπάτησε για την Dolce & Gabbana σε μια επίδειξη μόδας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Επίσης πόζαρε για το εξώφυλλο του Hello Fashion Monthly του Ιουνίου του 2017 και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Vogue Japan.

Περπάτησε στην πασαρέλα για την Dolce & Gabbana στο Χριστουγεννιάτικο σόου του 2017 στο Harrods . Τον Μάιο του 2018, η BVLGARI ανακοίνωσε ότι η Σπένσερ θα είναι το νέο πρόσωπο της μάρκας κοσμημάτων, δουλεύοντας ως η νεότερη πρέσβειρα της εταιρίας.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, η Σπένσερ έκανε πασαρέλα σε μια επίδειξη μόδας στο Μιλάνο για τη συλλογή Άνοιξη 2019 των Dolce & Gabbana. Εμφανίστηκε επίσης σε εκδόσεις για τη Μαρί Κλερ Ισπανίας και το ELLE Ρωσίας ενώ κόσμησε τα εξώφυλλα των L’Officiel Βραζιλίας και τουTatler, μαζί με την Helena Christensen.

Ειδήσεις Σήμερα

MasterChef: Ξεκινά η εβδομάδα του τελικού – Τι θα δούμε

Φως στο τούνελ: Η έκτακτη ανακοίνωση του MEGA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι νέες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της σπίτι με τον Γιάννη Καραβασάνη

Η Μαρί Σαντάλ συστήνει την κούκλα αδερφή της – Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Η έκτακτη ανακοίνωση για το Big Brother

Δημήτρης Πανόπουλος: Το «σαχλό χιούμορ», οι αντιδράσεις και η διπλή θέση στον ΑΝΤ1

Η πιο καλοκαιρινή μακαρονάδα είναι αυτή με τόνο – Βήμα βήμα η εύκολη συνταγή

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φαντασμαγορική βάφτιση του γιου της και όσα έγιναν

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]