Η Ματίνα Παγώνη θέλησε να κάνει μερικά σχόλια για το διαφορετικό καλοκαίρι του Γιώργου Λιάγκα, αναφερόμενη στη σύντροφό του Μαρία Αντωνά.
«Πριν μπούμε στα πολύ δύσκολα, να σας ευχηθώ μία χρονιά με επιτυχίες. Άλλωστε, είμαι σίγουρη γι’ αυτό, το βλέπω από τις πρώτες ώρες. Είσαστε μία χαρά. Μία εικόνα δική σας είναι χίλιες λέξεις. Αυτό είδαμε από το πρωί. Είδαμε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, φορτσάτο, χαρούμενο. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια χαρά και θα κάνει μία ωραία εκπομπή. Όλη η Ελλάδα είχε εστιάσει σε εσάς και αν περνούσατε καλά. Κύριε Λιάγκα είσαστε πολύ ευτυχισμένος» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην κρύβει την αμηχανία του.
Στο τέλος της κουβέντας τους, η Ματίνα Παγώνη επανήλθε στο θέμα, λέγοντας «φέτος έχετε μία άλλη εικόνα. Δεν σας δυσκολεύω, αυτή είναι η αλήθεια».
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις Σήμερα
- Δημήτρης Κόκοτας: Οι σοκαριστικές δηλώσεις της Παγώνη για την υγεία του τραγουδιστή – «Δεν μιλάει, δεν αντιδρά, έχει προβλήματα στην όραση»
- Τι απαντάει ο ΟΣΕ στον Σκυλακάκη περί μη υποβολής αιτήματος για καθαρισμό των γραμμών μετά την πτώση δέντρου
- Εκρηξη Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: «Φασίστας ο Πολάκης»