Αθήνα Καιρός

H Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε την Κιάρα Φεράνι – Ποια κέρδισε τη μάχη του στυλ

4 λεπτά
H Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε την Κιάρα Φεράνι – Ποια κέρδισε τη μάχη του στυλ
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην Αθήνα βρίσκεται, εδώ και δύο ημέρες, η Κιάρα Φεράνι. Η influencer, με τους 29.000.000 followers στο Instagram, ήρθε ξανά στην Ελλάδα -έπειτα από τις καλοκαιρινές της διακοπές- για την προώθηση της συλλογής καλλυντικών της και ενός λαμπερού event με την υπογραφή της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, και πολλές celebrities έδωσαν το παρών. Μεταξύ αυτών και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έλαμψε με τις στιλιστικές της επιλογές.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί, με την παρουσιάστρια του Happy Day να αποθεώνεται με το black & white look της. Φορώντας oversized σακάκι και μαύρο παντελόνι, ολοκλήρωσε την εικόνα με πολυτελή κοσμήματα.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Κιάρα Φεράνι – Το πολυτάραχο διαζύγιο

Η Κιάρα Φεράνι, από τότε που χώρισε με τον σύζυγό της Fedez, τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή. Το πρώην ζευγάρι έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια για να λύσει τις οικονομικές του διαφορές. Πρόσφατα, ιταλικές ιστοσελίδες -που επικαλέστηκαν πηγές- ανέφεραν ότι η Φεράνι θέλει να «του τα πάρει όλα», ζητώντας του ένα υπέρογκο για τον ίδιο ποσό, μηνιαίως.«Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο δικηγόρου.

Ο Fedez ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του», ανέφεραν δημοσιεύματα. Στα ίδια κείμενα, αποκαλυπτόταν ότι η Φεράνι ζήτησε από τον πρώην άντρα της 20.000 ευρώ τον μήνα, με τη νομική ομάδα του ράπερ να αποκρούει το αίτημά της.

Ειδήσεις σήμερα

Grand Hotel spoiler: Ποιος βρίσκει το μαχαίρι του φόνου;

The Voice: Κλείδωσε η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ – Το επικό τρέιλερ

Κέιτ Μίντλετον: Το μήνυμα της νεαρής με καρκίνο που την συνάντησε – Ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από τη δημοσιότητα

Νάνα Μούσχουρη: Αποσύρεται η σπουδαία ερμηνεύτρια – «Δεν μπορώ να παριστάνω πως είμαι νέα»

Γιάννης Μπέζος: «Δεν ήταν συγκινητική η αναβίωση με τους “Απαράδεκτους”» [βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]