Η Γλυκερία έδωσε τη δική της απάντηση στις αντιδράσεις γύρω από την απόφασή της να εμφανιστεί κανονικά σε προγραμματισμένη συναυλία στο Ισραήλ.
Η τραγουδίστρια, αποκλείστηκε από τη συναυλία που θα γίνει στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, επειδή αρνήθηκε να ακυρώσει τη συναυλία της στο Ισραήλ, στην απάντησή της ξεκαθαρίζει πως εκείνη ασχολείται μόνο με τη μουσική και όχι με την πολιτική.
Μιλώντας σε ισραηλινό site η Γλυκερία ανέφερε: «Λυπάμαι που μια μικρή ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να καταστρέψει τη θαυμάσια πολιτιστική σχέση μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας, η οποία διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι καλλιτέχνιδα που ασχολείται με τη μουσική και όχι με την πολιτική. Θα εμφανιστώ όπου με θέλουν. Και στο Ισραήλ» δήλωσε η Γλυκερία.
Δείτε το βίντεο:

![Γλυκερία: Η τοποθέτησή της μετά τις αντιδράσεις για τη συναυλία της στο Ισραήλ – «Ασχολούμαι με την μουσική και όχι με την πολιτική» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/05/stigmiotypo-othonis-2025-05-29-162336-768x385.png)


















