Αθήνα Καιρός

Έρχεται στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή – «Όσοι έχουν αμφιβολίες απαντώ με αποδείξεις» [Βίντεο]

4 λεπτά
Έρχεται στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή – «Όσοι έχουν αμφιβολίες απαντώ με αποδείξεις» [Βίντεο]

Στην Ελλάδα έρχεται η Εύα Καϊλή μετά τον σκάνδαλο που ξέσπασε με την εμπλοκή της στην υπόθεση του Qatargate όπως δήλωσε στην εκπομπή το Πρωινό.

Όπως είπε η Εύα Καϊλή: «Έμεινα μακριά από την κόρη μου για τέσσερις ολόκληρους μήνες, όταν ήμουν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάτι που συγκλόνισε την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το μωρό μου, ήταν μόλις 20 μηνών. Μου ασκούσαν πιέσεις αναφέροντας μου ότι ψάχνουν λύση για το μωρό μου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες».

Στη συνέχεια, η Εύα Καϊλή πρόσθεσε: «Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες απαντώ με τις κάτωθι αποδείξεις:

– Τα δακτυλικά μου αποτυπώματα δεν υπάρχουν στα χρήματα

– Παρότι ήμουν υπό παράνομη παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα χρόνο, δεν διαπιστώνουν εμπλοκή μου.
– Οι υποκλοπές από τις μυστικές υπηρεσίες αποδεικνύουν ότι ένας λομπίστας, χρησιμοποιούσε βοηθούς για να λάβει τις αμοιβές του από συμβουλευτικές υπηρεσίες. Πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομα μου στις ηχογραφήσεις.

– Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό στον Παναμά ούτε έχω λάβει οποιοδήποτε άλλο εισόδημα, πλην του μισθού μου. Η ακρόαση για να δείξω όλα τα στοιχεία που σας αναφέρω, πρέπει να γίνει πριν τις Ευρωεκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο! Ποιος και γιατί, το καθυστερεί; Η αλήθεια πρέπει να λάμψει! Αυτή η δοκιμασία με έκανε πιο δυνατή και ως μάρτυρας πρέπει να μιλήσω για όσα μπορεί να περάσει κάποιος που του επιτίθεται ένα ολόκληρο σύστημα, που τον θεωρεί ένοχο χωρίς τεκμήριο αθωότητας με εκβιασμένες ομολογίες.

Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί έχω πρόσβαση πλέον στα στοιχεία της δικογραφίας που με απαλλάσσουν, παρά τις επίμονες προσπάθειες να χτίσουν κάτι εις βάρος μου, βάσει υποθέσεων ότι όλοι οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, κυρίως δε, οι νότιοι» είπε χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή.
Δείτε το βίντεο: 




Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]