Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Τζούλια-Φουρθιώτης: Συνεχίζεται ο δικαστικός πόλεμος για τα 200.000 ευρώ

Τζούλια-Φουρθιώτης: Συνεχίζεται ο δικαστικός πόλεμος για τα 200.000 ευρώ

Απραγη για πέμπτη συνεχή φορά αποχώρησε από την αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς δεν άρχισε χθες -όπως αναμενόταν- η δίκη με κατηγορούμενο τον Μένιο Φουρθιώτη και μήλον της Εριδος τα 200.000 ευρώ που φέρεται ότι έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιό της.

Η μυστηριώδης υπόθεση που άρχισε να ξετυλίγεται με τη μήνυση της εκρηκτικής ξανθιάς σε βάρος του παρουσιαστή και πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εδώ και μήνες στο ακροατήριο έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές. Και αυτή τη φορά το αίτημα διακοπής υπέβαλε η πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς ο νέος συνήγορός του Θέμης Σοφός δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο επειδή βρισκόταν σε άλλη δίκη. Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι δεν θα δεχτεί άλλες καθυστερήσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Με γυαλιά ηλίου η Τζούλια Αλεξανδράτου. Δεξιά: Ο Μένιος Φουρθιώτης και το μοντέλο χθες στα δικαστήρια

«Την επόμενη φορά ελπίζω να είναι εδώ ο κ. συνήγορος!» τόνισε, με την έδρα να διακόπτει για τα τέλη Απριλίου.

Στο δικαστήριο, εκτός από την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, βρέθηκαν ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης και η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου, οι οποίοι θα κατέθεταν ως μάρτυρες στην υπόθεση. Αντίθετα, απουσίαζε ο Σπύρος Ρέβης, που είχε δώσει το «παρών» στην προηγούμενη δικάσιμο.

Στη μήνυσή της η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον παρουσιαστή ότι αφαίρεσε εν αγνοία της από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια το ποσό των 200.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, διατηρούσε στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν από τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το διόλου ευκαταφρόνητο περιεχόμενό του! Πάντως ο παρουσιαστής φέρεται ότι αρνείται την κατηγορία της κλοπής και αποδίδει τις καταγγελίες σε βάρος του στην εκδικητικότητα του μοντέλου, μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πηγή:Espressonews.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]