Για πέμπτη χρονιά, το βραβευμένο ροζέ, «εμφιαλωμένο από τους Τζολί-Πιτ και τον Περέν», όπως αναγράφεται στην ετικέτα, θα απογειώσει τους ουρανίσκους. Τα πρώτα κιβώτια είναι ήδη καθ’ οδόν προς τις ΗΠΑ.
Ο οινοποιός Μαρκ Περέν, που συνεργάστηκε με το πρώην ζευγάρι όταν ξεκίνησαν το εγχείρημα, έκανε αποκλειστική δήλωση στο People: το Miraval 2017 «βεβαιότατα και είναι ο καλύτερος τρύγος μας από τότε που ξεκινήσαμε, το 2012. Με υπέροχα αρώματα λευκών λουλουδιών και φρούτων, το κρασί διατηρεί εκείνες τις μεταλλικές νότες από τα ασβεστολιθικά εδάφη που είναι το σήμα κατατεθέν των σπουδαιότερων γαλλικών τερουάρ.»
«Αυτό όμως που κάνει αυτή την παραγωγή του 2017 να ξεχωρίζει είναι η βελούδινη υφή που προσθέτει μια πολύ ιδιαίτερη διάσταση στο κρασί» τόνισε ο πέμπτης γενιάς οινοποιός.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]