Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ πήγε σήμερα πρώτη ημέρα στο σχολείο, αλλά η μητέρα του, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχασε την ευκαιρία να τον συνοδεύσει καθώς και η τρίτη εγκυμοσύνη της είναι το ίδιο δύσκολη με τις προηγούμενες.
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και δούκας του Κέιμπριτζ πήγε τον 4χρονο γιο του στο ιδιωτικό σχολείο Thomas’ s Battersea στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, γιατί η Κέιτ ταλαιπωρείται από σοβαρή πρωινή αδιαθεσία και γι αυτό ακύρωσε τις δημόσιες υποχρεώσεις της αυτή την εβδομάδα.

Η στολή του μαθητή περιλαμβάνει navy blue κοντό παντελονάκι και ζακέτα, μακριές κόκκινες κάλτσες και μαύρα παπούτσια.
Ο Ουίλιαμ οδήγησε τον γιο του μέχρι την πύλη του σχολείου πριν τον βοηθήσει να κατεβεί από το αυτοκίνητο, μεταφέροντας την τσάντα του νέου μαθητή. Ο δούκας τον κρατούσε από το χέρι μέχρι την είσοδο. Εκεί τους υποδέχτηκε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου ‘Ελεν Χάσλεμ και ο μαθητής τη χαιρέτισε δια χειραψίας, πριν εκείνη συνοδεύσει τους δύο πρίγκιπες στη σχολική αίθουσα.



![Η πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ! [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/09/prince-george.jpg)















