Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μακελειό στην Κρακοβία: O Ε.Τ. στην καρδιά του «χτυπήματος» – 5 νεκροί και τουλάχιστον 10 τραυματίες μετά από πυροβολισμούς

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Είμαι εθισμένος στον τζόγο!

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Είμαι εθισμένος στον τζόγο!

Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα και μίλησε ανοικτά για τον εθισμό του στον τζόγο:

“Δεν μπλοφάρετε ποτέ;

Μόνο στον τζόγο. Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο.

Δυνατός παίκτης;

Δυνατός στο πόκερ. Μου αρέσει το διαδικτυακό στοίχημα και όχι μόνο. Καζίνο δεν πάω. Γενικά, έχω κερδίσει κι έχω χάσει μεγάλα ποσά. Αυτή τη στιγμή, είμαι χαμένος, αλλά την έχω στημένη για να ρεφάρω. Λένε βέβαια ότι ένας εβραίος είχε σκοτώσει το παιδί του γιατί ήθελε να ρεφάρει. Στη ζωή, αν θέλεις να ξεχωρίσεις, πρέπει να ρισκάρεις. Είμαι αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια, ακόμη και το ρίσκο έχει όριο. Όσο σίγουρος κι αν είσαι ότι θα διπλασιάσεις ένα ποσό, ποτέ δεν πρέπει να τα βάλεις όλα.

Έχετε χάσει πολλά χρήματα στον τζόγο;

Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να χάσει ένα ολόκληρο σπίτι, για παράδειγμα, στον τζόγο. Ναι, ρισκάρω, αλλά δεν κάνω απερισκεψίες.

Πως και μιλάτε τόσο ανοιχτά για τους εθισμούς σας;

Γιατί δεν θέλω να χτίσω καμία εικόνα ή να παρουσιάσω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Θέλω να κοιμάμαι καλά τα βράδια και να μην κουβαλώ τίποτα που θα με κάνει να ντρέπομαι. Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και ύστερα με τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν είμαι ψεύτης, δεν πληγώνω ανθρώπους και δεν κάνω ότι δεν θέλω να μου κάνουν. Είμαι ψυχοπονιάρης”.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]