Υλικά – Κορν ντογκ
2 ⅓ φλ. καλαμποκάλευρο
1 ⅓ αλεύρι για όλες χρήσεις
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
4 μεγάλα αυγά χτυπημένα
1 ½ φλ. γάλα
3 κ.σ. ζάχαρη
12 λουκάνικα για hot dog
Ξυλάκια για σουβλάκι
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
Μουστάρδα
Κέτσαπ
Διαδικασία
Βάζουμε πρώτα σε μπολ το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το baking powder, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για να φτιάξουμε τα κορν ντογκ.
Προσθέτουμε τα αυγά και το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε λάδι για τηγάνισμα σε βαθιά κατσαρόλα.
Σκουπίζουμε τα λουκάνικα σε απορροφητικό χαρτί, τα περνάμε σε ξύλο για σουβλάκι κατά μήκος από άκρη σε άκρη και τα πανάρουμε στο αλεύρι.
Τα βουτάμε στο χυλό. Φροντίζουμε να καλυφθούν καλά με τον χυλό. Τα κρατάμε κάθετα να στραγγίζει ο χυλός. Κρατώντας από το ξυλάκι τα βυθίζουμε στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε για 6-7΄ να ροδίσει η κρούστα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Όμοια φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα.