Υλικά – μπουρδέτο
1 κιλό ψάρι (πέρκα, ροφός, λαυράκι, μπακαλιάρος, γαλέος)
100 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι καυτερό
1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι γλυκό
Αλάτι
Χυμό μισό λεμόνι
Διαδικασία
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεστάνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα πιπέρια και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει κόκκινο χρώμα το ελαιόλαδο, τοποθετούμε το ψάρι, αλατίζουμε και ρίχνουμε μια κούπα νερό. Μαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία. Στο τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμα, η σάλτσα θα πρέπει να είναι δεμένη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Ειδήσεις σήμερα
Η πριγκίπισσα Σαρλίν στην πιο glam εμφάνιση με ολόσωμη φόρμα
Μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε πατέρα και παιδιά – Η κόρη Μπραντ Πιτ και Τζολί αλλάζει επίθετο
Γιώργος Μαζωνάκης: Η μονοκατοικία του στη Βούλα θυμίζει παλάτι
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανακοίνωσε ότι είναι ξανά ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το πολυτελές σπίτι του στο Ψυχικό όπου γράφει το Maestro
Καιρός: Ανατροπή από τον Αρναούτογλου – Οι 10 περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία