Υλικά – τυρόπιτα
150 γραμ. γιαούρτι
3 αυγά
50 γραμ. αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
30 γραμ. γραβιέρα τριμμένη
100 γραμ. φέτα ή ξινομυζήθρα
Μισό κουταλάκι βούτυρο
Διαδικασία
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι με τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την τριμμένη γραβιέρα και την φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε με ελάχιστο βούτυρο και αφήνουμε να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με ένα καπάκι.
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά και γυρνάμε την τυρόπιτα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά για αλλά 5 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμη βγάζουμε σε ένα πιάτο και σερβίρουμε.
Ειδήσεις σήμερα
Η Μαίρη Μηνά στο TYΠΟΣ TV: «Η κόρη μου έχει φέρει τα πάντα τούμπα!»
Κατερίνα Καινούργιου: Σφάζει με το γάντι follower που έκανε αρνητικό σχόλιο για τη νέα της σχέση