Τσικνοπέμπτη: Γευστική μαρινάρα για κοτόπουλο και μπριζόλες:
Μαρινάδα για το κοτόπουλο
Μουστάρδα 5-6 κουταλιές
Ελαιόλαδο λίγο
Λεμονί Χυμό από 1 μεγάλο
Αλάτι κατά προτίμηση
Πιπέρι κατά προτίμηση
Ρίγανη κατά προτίμηση
Κάρυ κατά προτίμηση
Σκόρδο σκόνη κατά προτίμηση
Μαριναδα για το χοιρινό
Ξύδι μισό ποτηράκι
Αλάτι κατά προτίμηση
Πιπέρι κατά προτίμηση
Ρίγανη κατά προτίμηση
Θυμάρι κατά προτίμηση
Κύμινο λίγο
Κοτόπουλο μαρινάδα
Το ανακατεύετε πολύ καλά… Το αφήνετε καμιά ωρίτσα στο ψυγείο και στη συνέχεια το ψήνετε στη σχάρα στα κάρβουνα.
Λίγο πριν το ψήσιμο ρίχνετε το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, το θυμάρι, λίγο κύμινο, και τα ρίχνετε στη σχάρα.
Ειδήσεις σήμερα
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο και …»
Έγκλημα που σοκάρει: 13χρονη βοήθησε τον παιδόφιλο εραστή της να κατακρεουργήσει τη μητέρα της