Υλικά – Το πιο εύκολο καλοκαιρινό γλυκό
250 γραμμ. μπισκότα της αρεσκείας σας
100 γραμμ. βούτυρο
500 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι
150 γραμμ. λευκή σοκολάτα
1 ξύσμα λεμόνι
3 φύλλα ζελατίνης
250 γραμμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Διαδικασία -Το πιο εύκολο καλοκαιρινό γλυκό
Σπάμε τα μπισκότα και τα ενσωματώνουμε με το λιωμένο βούτυρο και τα μοιράζουμε σε μπολάκια για βάση. Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή, προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα και ανακατεύουμε. Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα σε μικροκυμάτων σε μικρά κομμάτια για 3 λεπτά στα 300-360watt ή σε μπαίν μαρί αλλά όχι να ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τη σοκολάτα στο μπόλ με το γιαούρτι και την κρέμα.
Στύβουμε καλά τα φύλλα ζελατίνης και τα προσθέτουμε σε 1κ.τ.σ βραστό νερό για να διαλυθεί καλα και το προσθέτουμε όλο το υγρό στο μπολ. Βάζουμε πάνω από το μπισκότο στα ποτηράκια μας και βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες. Σερβίρουμε με φρούτα ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας.
Ειδήσεις σήμερα
Baywatch: Πως είναι σήμερα γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς [Βίντεο]
Ιωάννα Τούνη: Τα καυτά φιλιά διαρκείας στην Ψαρρού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου