Χτυπάμε παγωμένα ροδάκινα και γάλα, γαρνίρουμε με τρούφα ή αμύγδαλα, και απολαμβάνουμε!
ΥΛΙΚΑ
6 αρκετά ώριμα ροδάκινα
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
αμύγδαλα (προαιρετικά)
τρούφα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια τα ροδάκινα.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
- Όταν έχουν παγώσει τα ροδάκινα αρκετά, τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το κρύο γάλα.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα αμύγδαλα και την τρούφα.
Ειδήσεις σήμερα
Ναυάγιο στην Πύλο: Το σαπιοκάραβο, το δρομολόγιο Λιβύη-Ιταλία και τα γυναικόπαιδα στο αμπάρι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15/11/2024
|
18:56
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
«Τζόκερ» τα φθηνά φοιτητικά ενοίκια – Πάνω από 400 ευρώ τα 7 στα 10 ακίνητα
Ναυάγιο στην Πύλο: Χωρίς ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιούν την τραγωδία