Υλικά
6 αυγά
5 ντοματες ώριμες τριμμένες χωρίς την φλούδα ή 1 συσκευασία ντοματά κον κασέ
150 γραμμ. φέτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
½ φλιτζ. ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι
Αλάτι & μαύρο φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
Διαδικασία
Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατεύετε και προσθέτετε τις ντομάτες. Ανακατεύετε και σιγοβράζετε τη σάλτσα περίπου για 6-8 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Σπάζετε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάτε πολύ ελαφρά και προσθέτετε τη φέτα τριμμένη, λίγο αλάτι (ή καθόλου αν η φέτα είναι αλμυρή) και πιπέρι. Ρίχνετε το μίγμα στο τηγάνι και, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ψήνετε μέχρι να πήξουν τα αυγά. Στο τέλος προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε!